Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Yığılca Halk Eğitimi Merkezi

Telefon : 03806514049
Belgegeçer : 03806514049
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://yigilcahem.meb.k12.tr
Adres : Orhangazi Mah. Erenler Sok. Eski Sağlık Ocağı Binası 81950 Yığılca DÜZCE
VİZYON : Kursiyerlerimizin, vatanını, milletini, devletini seven ve koruyan bireyler olarak, bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme becerisine sahip, kendisini ve çevresini sorgulayabilen, yaşam boyu sürdüreceği bir beceri olarak öğrenmeyi davranış haline getirebilen, ürettikleri hizmet ve ürünlerden gelir temin edip, bireysel, ailesel, yerel ve bölgesel ekonomiye katkı sağlayabilen, teknolojinin çağımızdaki önemini kavrayıp kullanabilen bireyler haline getirilmesini sağlamaktır.
MİSYON : Örgün eğitim sistemi dışında kalan eğitimlerini tamamlayamamış veya eğitimini desteklemek ihtiyacı hisseden bireylere dünyadaki gelişmelere uygun, ekonomiye katkıda bulunmalarını sağlayacak, tüketici değil, üretici olmayı öğretecek, yeni yapılanmalarla hizmet etmektir.
BAŞARILAR : Pandemi süresince kurslarda öğrenci, öğretmen ve Pandemi ile Mücadele ekipleri için dikilen ücretsiz maskeler sebebiyle Genel Müdürlüğümüzce Teşekkür Belgesi

Derslik :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :250
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Saatler : 07:00 - 22:00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Katı Yakıt Kalorifer
Servis : Kurum ilçe merkezindedir.
Ulaşım : Düzce - Yığılca karayolu ile ulaşılabilir. Ayrıca Alaplı(Zonguldak)-Yığılca karayolu da kullanılabilir. Düzce-Yığılca arasında her yarım saatte bir otobüs seferleri vardır.
Yerleşim Yeri : Yığılca Düzce´nin doğusunda, Zonguldak Alaplı ilçesinin güneyinde yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kurum ilçe merkezindedir. İl merkezine 33 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : 1 Müdür 1 Müdür Yardımcısı 4 Öğretmen Normu a) 1 Bilişim Teknolojileri (Kadro Boş) b) 1 El Sanatları/ El Sanatları (Kadro boş) c) 1 El Sanatları/ Nakış d) 1 İngilizce 1 Kaloriferci (Kadro Boş) 1 Yardımcı Hizmetli (1 Daimi İşçi mevcut)
Okulun Sınav Başarı Durumu : Mezunlara Yönelik Destekleme ve Yetiştirme Kursu Verileri 2016 Kursiyer Sayısı: 7 Üniversiteye Yerleşen : 5 2017 Kursiyer Sayısı: 6 Üniversiteye Yerleşen : 5 2018 Kursiyer Sayısı: 5 Üniversiteye Yerleşen : 2 2019 Kursiyer Sayısı: 21 Üniversiteye Yerleşen : 11 2020 Kursiyer Sayısı: 20 Üniversiteye Yerleşen : 12 2021 Kursiyer Sayısı: 10 Üniversiteye Yerleşen : 5 2022 Kursiyer Sayısı: 5 Üniversiteye Yerleşen :
Sportif Etkinlikler : Kurumda spor alanında kurslar açılmaktadır. Futbol, Voleybol, Basketbol, Atletizm, Cimnastik, Badminton, Oryantiring, Güreş, Bocce kursları düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler : Robotik Kodlama kursları
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Açık Öğretim Ortaokulu ve Açık Öğretim Lisesi hizmeti verilmektedir.
Yazdır :